Manufacture and Model

Forum Forums SIX Reporting Manufacture and Model

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  JW Anderson 2 years ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6157 Reply

    Eric Kalpakoff
    Participant

    Just began the migration to 6 from 5.5 and am working on importing all of my custom reports into 6. I pretty much have it all wrapped up however I have one loose end to wrap up. My custom reports showed manufacture and model together and the imported reports do not.

    For example in 5.5 it would show like this:
    Extron 26-490-02

    in 6 it is only showing the manufacture:
    Extron

    It has been so long since I created these reports that I forgot if I had added something special to the script to make it function correctly. Can someone help me out here?

    #7879 Reply

    Narayana Karthik
    Participant

    Hi,
    Check your Report Definition Parameter “Show Model Number?” is checked or not for all report definitions of your custom report.
    It should be checked to show model number along with manufacturer name.

    [attachment=182]rptdef.png[/attachment]

    Hope it helps

    #7880 Reply

    Eric Kalpakoff
    Participant

    Yes I have verified that it is checked, So the field I am having trouble with is dtr:Manufacturer. I remember it needing some sort of finesse to get it to show the model number directly after the manufacturer but I cannot find where I did that.

    #7888 Reply

    Narayana Karthik
    Participant

    Hi,

    If its possible for you to attach your custom report here, so that we can check and try to find solution for your problem.
    Without seeing your report its hard for us to give or suggest solution to your problem.
    You can export your custom report and Zip it and after that attach here.

    Thanks & Regards,
    Narayana Karthik

    #7889 Reply

    Eric Kalpakoff
    Participant

    Attached are the reports, Thanks Narayana

    [attachment]custom_reports.zip[/attachment]

    #7890 Reply

    Eric Kalpakoff
    Participant

    ok sooo how do you attach files in here?!?!

    #7891 Reply

    Narayana Karthik
    Participant

    Hi,
    Could you please create a support ticket and attach your custom report there.
    Also refer this forum post in that ticket.
    You can create a ticket here – http://www.d-tools.com/support/submit-an-issue.html

    Thanks & Regards,
    Narayana Karthik

    #7892 Reply

    JW Anderson
    Participant

    Hello,

    I know this is an old post but I am having the same issue, was the solution posted anywhere for reference?

    Thanks!
    JW

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Reply To: Manufacture and Model
Your information:





<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">